Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 30.11. do 4.12.2015

Pondelok

Polieka:  Karfiolová krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)

  1. Kuracie medajlónky na špenátovom rizote s rukollou a hoblinami parmezánu150 g (7)
  2. Pizza ala Losos – smot.-kôprový základ, syr, údený losos, červ. cibuľa 400 g (1,4,7)
  3. Chicken Wings (marinované krídelká) s hranolkami a sladko-chili omáčkou

Utorok

     Polievka: Mrkvová číra s krupicovými haluškami  0,33 l (1,3)

  1. Mäsové guľky s rajčinovou omáčkom na špagetách 150 g (1,3)
  2. Pizza Hawai – parad. z., syr, šunka, ananás 400 g (1,7)
  3. Vyprážaný syr s varenými zemiakmi, tatarská omáčka 120 g (1,3,7)

 Streda

     Polievka: Hríbiková so zeleninou 0,33 l  (1)

  1. Hovädzí burgón s viedenskou knedľou 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Calzone – parad. z., syr, šunka, slanina, špenát, niva 450 g (1,7)
  3. Bavorské syrové špecle s opraženou cibuľkou – 400 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Brazílska, chlieb  0,33 l (1)

  1. Kuracie stehno pečené na kyslej kapuste so slaninkou, varené zemiaky 250g
  2. Pizza Diavola – parad. z., syr, saláma, slanina, olivy, feferóny 400 g (1,7)
  3. Šalát Olymp – ľad. šalát, paradajka, uhorka, paprika, syr feta, olivy, syrovo-cesnak. posúch 350 g (1,7)

Piatok

Polievka: Šošovicová kyslá so zemiakom 0,33 l (1)

  1. Bravčový španielsky vtáčik so slovenskou ryžou, čalamáda 150 g (1,3)
  2. Pizza Enciána – parad. z., syr, šunka, encián 400 g (1,7)
  3. Parené buchty s makom, preliete maslom 350 g (1,3,7)    

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747

Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks.

Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

                                                                                         Dobrú chuť!

 

 

 

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.