Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 11.1. do 15.1.2015

Pondelok

Polievka: Francúzska cibuľačka 0,33 l (1,7)

  1. Pečené bravčové pliecko na koreňovej zelenine s tarhoňou 150 g (1)
  2. Pizza Spenati – parad. z., syr, šunka, špenát, niva, vajce 400 g (1,3,7)
  3. Zapekané šampiňóny s mletým mäskom a syrom na listovom šaláte s opekaným toastom 350 g (1,7)

Utorok

Polievka: Brokolicová krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)

  1. Marinované rezne s pečenými zemiakmi, šalát  150 g (3)
  1. Pizza Margherita Pesto – parad. z., syr, mozzarella, paradajky, bazalk. pesto 350 g(1,7)
  2. Kurací steak na grilovanej zelenine

Streda

Polievka: Brazílska, chlieb 0,33 l (1)

  1. Gyros tanier – vykostené kur. stehná s hranolkami, čerstvým šalátom a cesnak. dressingom 150 g (7)
  2. Pizza Gazdovská – smotan. z., syr, bryndza, slanina, cibuľa 350 g (1,7)
  3. Tagliatelle s kuracím mäskom, sušenými paradajkami a smotanou 400 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Vietnamská bambusová 0,33 l

  1. Vyprážaný mletý rezeň so syrom, zemiakové pyré, šalát 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Šunková – parad. z., syr, šunka 300 g (1,7)
  3. Zabíjačkový tanier – pečené mäso, klobáska, jaternica, obloha, chlieb 150 g (1)

Piatok

Polievka: Fazuľová kyslá, chlieb 0,33 l (1,7)

  1. Zapekané kuracie prsia so syrom, šunkou a brokolicou, ryža 150 g (1,7)
  2. Pizza Tuniaková – parad. z., syr, tuniak, cibuľa, olivy 350 g (1,4,7)
  3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 400 g (1,7)

     Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747

Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks.

Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Dobrú chuť!

 

 

 

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.