Piváreň u Notára Krakovany
Denné menu od 11.1. do 15.1.2015
Pondelok
Polievka: Francúzska cibuľačka 0,33 l (1,7)
- Pečené bravčové pliecko na koreňovej zelenine s tarhoňou 150 g (1)
- Pizza Spenati – parad. z., syr, šunka, špenát, niva, vajce 400 g (1,3,7)
- Zapekané šampiňóny s mletým mäskom a syrom na listovom šaláte s opekaným toastom 350 g (1,7)
Utorok
Polievka: Brokolicová krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)
- Marinované rezne s pečenými zemiakmi, šalát 150 g (3)
- Pizza Margherita Pesto – parad. z., syr, mozzarella, paradajky, bazalk. pesto 350 g(1,7)
- Kurací steak na grilovanej zelenine
Streda
Polievka: Brazílska, chlieb 0,33 l (1)
- Gyros tanier – vykostené kur. stehná s hranolkami, čerstvým šalátom a cesnak. dressingom 150 g (7)
- Pizza Gazdovská – smotan. z., syr, bryndza, slanina, cibuľa 350 g (1,7)
- Tagliatelle s kuracím mäskom, sušenými paradajkami a smotanou 400 g (1,3,7)
Štvrtok
Polievka: Vietnamská bambusová 0,33 l
- Vyprážaný mletý rezeň so syrom, zemiakové pyré, šalát 150 g (1,3,7)
- Pizza Šunková – parad. z., syr, šunka 300 g (1,7)
- Zabíjačkový tanier – pečené mäso, klobáska, jaternica, obloha, chlieb 150 g (1)
Piatok
Polievka: Fazuľová kyslá, chlieb 0,33 l (1,7)
- Zapekané kuracie prsia so syrom, šunkou a brokolicou, ryža 150 g (1,7)
- Pizza Tuniaková – parad. z., syr, tuniak, cibuľa, olivy 350 g (1,4,7)
- Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 400 g (1,7)
Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747
Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave. Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks.
Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.
Dobrú chuť!