Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 1.2. do 5.2.2016

Pondelok

Polievka: Rascová s vajíčkom 0,33 l (1,3)

  1. Bravčové stehno na šampiňónoch s tarhoňou, kyslá uhorka 150 g (1)
  2. Pizza Hawai – parad. z., syr, šunka, ananás 350 g (1,7)
  3. Zapekané penne Riviera – kuracie mäso, niva, špenát, smotana,syr 400 g (1,3,7)

Utorok

Polievka: Zeleninová s haluškami 0,33 l (1,3)

  1. Provensálske kurča s dusenou ryžou, šalát 200 g
  2. Pizza Quatro Formagi – parad. z., 4 druhy syra 350 g (1,7)
  3. Restovaná bravčová pečeň na cibuľke so zemiakovým pyré, uharkový šalát

Streda

Polievka: Žobrácka hrachová, chlieb 0,33 l (1)

  1. Pečené bravčové rebrá na rasci s varenými zemiakmi, šalát 150 g
  2. Pizza Tuniaková – parad. z., syr, tuniak, cibuľa, olivy 350 g (1,4,7)
  3. Grilovaný encián na čerstvom šaláte, pizza štangle (1,7)

Štvrtok

Polievka: Cesnačka so širokými rezancami a syrom 0,33 l (1,3,7)

  1. Kuracie soté po čínsky s kapustou a kukuricou, dusená ryža
  2. Pizza Quasimodo – par. z., syr, saláma, klobása, cibuľa, šamp., niva, feferóny 400g (1,7)
  3. Vyprážané rybie filé s majonézovým šalátom 150 g (1,3,7)

Piatok

Polievka: Zemiaková kyslá s kôprom 0,33 l (1,7)

  1. Morčacia roláda plnená domácou plnkou, ½ ryža, ½ hranolky 150 g
  2. Pizza Provinciale – parad. z., syr, šunka, slanina, kukurica, vajce, bar. rohy 350 g (1,3,7)
  3. Parené buchty s makom, preliate maslom 350 g (1,3,7)

    

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks.Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.