Piváreň u Notára Krakovany
Denné menu od 1.2. do 5.2.2016
Pondelok
Polievka: Rascová s vajíčkom 0,33 l (1,3)
- Bravčové stehno na šampiňónoch s tarhoňou, kyslá uhorka 150 g (1)
- Pizza Hawai – parad. z., syr, šunka, ananás 350 g (1,7)
- Zapekané penne Riviera – kuracie mäso, niva, špenát, smotana,syr 400 g (1,3,7)
Utorok
Polievka: Zeleninová s haluškami 0,33 l (1,3)
- Provensálske kurča s dusenou ryžou, šalát 200 g
- Pizza Quatro Formagi – parad. z., 4 druhy syra 350 g (1,7)
- Restovaná bravčová pečeň na cibuľke so zemiakovým pyré, uharkový šalát
Streda
Polievka: Žobrácka hrachová, chlieb 0,33 l (1)
- Pečené bravčové rebrá na rasci s varenými zemiakmi, šalát 150 g
- Pizza Tuniaková – parad. z., syr, tuniak, cibuľa, olivy 350 g (1,4,7)
- Grilovaný encián na čerstvom šaláte, pizza štangle (1,7)
Štvrtok
Polievka: Cesnačka so širokými rezancami a syrom 0,33 l (1,3,7)
- Kuracie soté po čínsky s kapustou a kukuricou, dusená ryža
- Pizza Quasimodo – par. z., syr, saláma, klobása, cibuľa, šamp., niva, feferóny 400g (1,7)
- Vyprážané rybie filé s majonézovým šalátom 150 g (1,3,7)
Piatok
Polievka: Zemiaková kyslá s kôprom 0,33 l (1,7)
- Morčacia roláda plnená domácou plnkou, ½ ryža, ½ hranolky 150 g
- Pizza Provinciale – parad. z., syr, šunka, slanina, kukurica, vajce, bar. rohy 350 g (1,3,7)
- Parené buchty s makom, preliate maslom 350 g (1,3,7)
Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave. Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks.Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.
Dobrú chuť!