Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 8.2. do 12.2.2016

Pondelok

Polievka: Hrášková krémová s krutónmi  0,33 l (1,7)

  1. Zapekané kuracie prsia s bazalk. pestom, paradajkou a mozzarelou, ½ ryža, ½ amer. zemiaky 150 g (1,7)
  2. Pizza Sedliacka – parad. z., syr, slanina, klobása, šamp., cibuľa, bar. rohy 400 g (1,7)
  3. Špagety Carbonara 400 g (1,3,7)

Utorok

Polievka: Paradajková s ryžou  0,33 l (1)

  1. Černohorský bravčový rezeň so syrom, zemiakový pyré 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Prosciuto – parad. z., prosciutto, mozzarela, chery paradajky, rukolla 350 g (1,7)
  3. Kurací kebab v tortille (1,7)

Streda

Polievka: Hríbová so zemiakmi 0,33 l (1)

  1. Kurací špíz na srbský spôsob s dusenou ryžou
  2. Pizza Funghi – parad. z., syr, šunka, šamp., niva (1,7)
  3. Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatarskou omáčkou 130 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Kvasnicová s haluškami 0,33 l (1,3)

  1. Hovädzie na chrenovej omáčke s parenou knedľou (1,3,7)
  2. Marcelove pizza štangle s cesnakovým dresingom 300 g (1,7)
  3. Kuracie kúsky v cornflakesoch na čerstvom šaláte s jogurtovým dressingom 100 g (1,3,7)

Piatok

Polievka: Bylinková krémová s opraženým hráškom 0,33 l (1,7)

  1. Bravčová krkovička ala „Cigánska“ so štuchanými zemiakmi s cibuľkou 150 g (1)
  2. Pizza Diavola – parad. z., syr, saláma, slanina, olivy, feferóny 400 g (1,7)
  3. Jablkovo-ovsené lievance s nutelou 350 g (1,7)

           

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.