Piváreň u Notára Krakovany
Denné menu od 8.2. do 12.2.2016
Pondelok
Polievka: Hrášková krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)
- Zapekané kuracie prsia s bazalk. pestom, paradajkou a mozzarelou, ½ ryža, ½ amer. zemiaky 150 g (1,7)
- Pizza Sedliacka – parad. z., syr, slanina, klobása, šamp., cibuľa, bar. rohy 400 g (1,7)
- Špagety Carbonara 400 g (1,3,7)
Utorok
Polievka: Paradajková s ryžou 0,33 l (1)
- Černohorský bravčový rezeň so syrom, zemiakový pyré 150 g (1,3,7)
- Pizza Prosciuto – parad. z., prosciutto, mozzarela, chery paradajky, rukolla 350 g (1,7)
- Kurací kebab v tortille (1,7)
Streda
Polievka: Hríbová so zemiakmi 0,33 l (1)
- Kurací špíz na srbský spôsob s dusenou ryžou
- Pizza Funghi – parad. z., syr, šunka, šamp., niva (1,7)
- Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatarskou omáčkou 130 g (1,3,7)
Štvrtok
Polievka: Kvasnicová s haluškami 0,33 l (1,3)
- Hovädzie na chrenovej omáčke s parenou knedľou (1,3,7)
- Marcelove pizza štangle s cesnakovým dresingom 300 g (1,7)
- Kuracie kúsky v cornflakesoch na čerstvom šaláte s jogurtovým dressingom 100 g (1,3,7)
Piatok
Polievka: Bylinková krémová s opraženým hráškom 0,33 l (1,7)
- Bravčová krkovička ala „Cigánska“ so štuchanými zemiakmi s cibuľkou 150 g (1)
- Pizza Diavola – parad. z., syr, saláma, slanina, olivy, feferóny 400 g (1,7)
- Jablkovo-ovsené lievance s nutelou 350 g (1,7)
Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave. Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.
Dobrú chuť!