Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 22.2. do 26.2.2016

Pondelok

Polievka: Cesnaková krémová s opečeným hráškom 0,33 l (1,7)

  1. Bravčové soté Pikanto, ½ hranolky, ½ ryža 150 g (1)
  2. Pizza Ristorante – parad. z., syr, saláma, paradajky 350 g (1,7)
  3. Šalát Cesare – čerstvý šalát s kuracími kúskami Gyros s parmezánom, pizza štangle 350 g (1,7)

Utorok

Polievka: Karfiolovo-kukuričná s cestovinou 0,33 l (1,3,7)

  1. Kuracie medajlónky na nivovej omáčke s fritovanými zemiakmi 150 g (1,7)
  2. Pizza Calzone – parad. z., syr, špenát, slanina, niva, šamp. 400 g (1,7)
  3. Špagety Frutti di Mare -s plodmi mora na cesnaku a rajčinách s petržl. vňaťou 350g (1,3)

Streda

Polievka: Fazuľová s údeným mäskom, chlieb  0,33 l (1)

  1. Lahôdkové karé s cestovinami tagliatelle (1,3,7)
  2. Pizza Gyros Royal – parad. z., syr, slanina, kur. mäso, cibuľa, niva 450 g (1,7)
  3. Francúzske zemiaky, kyslá uhorka 400g (3,7)

Štvrtok

Polievka: Mrkvová krémová so zázvorom 0,33 l (1,7)

  1. Zapekané kuracie prsia s broskyňou, šunkou a syrom, ryža, čerstvý šalát 150 g (1,7)
  2. Pizza Sedliacka – parad. z., syr, slanina, klobása, šamp., cibuľa, bar. rohy 450 g (1,7)
  3. Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi, tatarská omáčka 150 g (1,3,7)

Piatok

Polievka: Cícerová so zeleninou 0,33 l (1)

  1. Maďarský guláš s parenou knedľou 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Klasika – parad. z., syr, šunka, kukurica, šampiňóny 400 g (1,7)
  3. Keiserschmarrn (palacinkový trhanec) s jablkovým pyré  350 g (1,3,7)       

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.