Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 7.3. do 11.3.2016

Pondelok

Polievka: Gulášová s chlebom  0,33 l (1)

  1. Záhradnícke bravčové mäso s tarhoňou 150 g (1,3)
  2. Marcelove pizza štangle s cesnak. dressingom 300g (1,7)
  3. Špagety Aglio Olio Pfeferoncino – ol. olej, cesnak, chery paradajky, petržl. vňať, chili, parmezán 350 g (1,7)

Utorok

Polievka: Zemiaková na paprike  0,33 l (1)

  1. Segedínsky guláš s parenou knedľou 150 g (1,3,7)
  2. Pizza koláč so smotanou, kôprom a opraženou slaninkou a cibuľkou 350 g (1,7)
  3. Jablková štrúdľa na vanilkovom kréme 300g (1,3,7)

Streda

Polievka: Kelová s klobáskou, chlieb  0,33 l (1)

  1. Pečené kurča s ryžou, kompót
  2. Pizza Spenati – parad. z., syr, šunka, špenát, niva, vajce 400 g (1,3,7)
  3. Hovädzie líčka na smotane s domácimi haluškami 150 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Šošovicová kyslá, chlieb 0,33 l (1)

  1. Vyprážaný bravčový rezeň s majonézovým šalátom (1,3,7)
  2. Pizza Hawai – parad. z., syr, šunka, ananás 350 g (1,7)
  3. Brokolica na masle a cesnaku s postrúhaným syrom, varené zemiaky 130 g (1,7)

Piatok

Polievka:  Zeleninová krémová 0,33 l (1,7)

  1. Kuracie Kung Pao s orieškami, ryža Basmati
  2. Pizza Vegetariana – parad. z., kukurica, paradajky, šamp., brokolica, špargľa 350 g (1,7)
  3. Čerstvý šalát s vyprážanými lososovými nugetkami, kokteil. dressing, opekaný toast

350 g (1,3,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.  Dobrú chuť! 

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.