Piváreň u Notára Krakovany
Denné menu od 7.3. do 11.3.2016
Pondelok
Polievka: Gulášová s chlebom 0,33 l (1)
- Záhradnícke bravčové mäso s tarhoňou 150 g (1,3)
- Marcelove pizza štangle s cesnak. dressingom 300g (1,7)
- Špagety Aglio Olio Pfeferoncino – ol. olej, cesnak, chery paradajky, petržl. vňať, chili, parmezán 350 g (1,7)
Utorok
Polievka: Zemiaková na paprike 0,33 l (1)
- Segedínsky guláš s parenou knedľou 150 g (1,3,7)
- Pizza koláč so smotanou, kôprom a opraženou slaninkou a cibuľkou 350 g (1,7)
- Jablková štrúdľa na vanilkovom kréme 300g (1,3,7)
Streda
Polievka: Kelová s klobáskou, chlieb 0,33 l (1)
- Pečené kurča s ryžou, kompót
- Pizza Spenati – parad. z., syr, šunka, špenát, niva, vajce 400 g (1,3,7)
- Hovädzie líčka na smotane s domácimi haluškami 150 g (1,3,7)
Štvrtok
Polievka: Šošovicová kyslá, chlieb 0,33 l (1)
- Vyprážaný bravčový rezeň s majonézovým šalátom (1,3,7)
- Pizza Hawai – parad. z., syr, šunka, ananás 350 g (1,7)
- Brokolica na masle a cesnaku s postrúhaným syrom, varené zemiaky 130 g (1,7)
Piatok
Polievka: Zeleninová krémová 0,33 l (1,7)
- Kuracie Kung Pao s orieškami, ryža Basmati
- Pizza Vegetariana – parad. z., kukurica, paradajky, šamp., brokolica, špargľa 350 g (1,7)
- Čerstvý šalát s vyprážanými lososovými nugetkami, kokteil. dressing, opekaný toast
350 g (1,3,7)
Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave. Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní. Dobrú chuť!