Jozefovský turnaj starostov sa koná pravidelne pri mene Jozef. V sobotu 19. marca 2016 už po 19-krát. Starostovia a poslanci v počte 10 pretekárov jaslovskobohunického regióna nastúpili proti 9 zástupcom TAVOS-u. V súťaži družstiev opäť dominovali starostovia v pomere 10:6. V súťaži jednotlivcov obhájil vlaňajšie prvenstvo poslanec zo Sasinkova-Richard Beblavý. Zdatného súpera mal najmä pri vyrovnanom zápase so zástupcom TAVOS-u – v Mirovi Bašovi, nad ktorým vyhral tesne 3:2.

Zmena oproti vlaňajšku nastala na pozícii starostov, kde trebatického Juraja Valu vystriedal starosta Nižnej Kamil Mikuš. V hanbe nezostal ani náš starosta, ktorý si polepšil svoje postavenie oproti vlaňajšku a v úteche obsadil druhé miesto, čo znamená v celkovom poradí 6.priečku. Možno, že starosta sa stane aj posilou pre stolnotenisové družstvo OSK Krakovany.

V nedeľu 20. marca 2016 sa konal aj 19.ročník o Pohár starostu obce Krakovany. Zúčastnilo sa ho 38 pretekárov z 5.-9.líg a pozvaní hostia z Vrbového, účastníka 3.ligy. Tí napokon aj obsadili prvé dve miesta zásluhou už trojnásobného víťaza Petra Šáchu, ktorý vo finále porazil svojho kolegu Zdena Zlatníka. Bronz zostal na rakete nášho hráča Emila Stehlíka( v súboji o postup do finále podľahol Zlatníkovi v piatom sete pomerom 9:11…) a „bramborák“ putuje do Križovian zásluhou Denisa Bažányho. Ceny pre pretekárov prevzali od starostu obce aj tri mladé nádeje z Ostrova a Nitry. Z našich pretekárov sa podarilo dostať zo skupín do finálnej časti okrem spomínaného Stehlíka ešte aj Nedorostovi a nestárnucemu Valovi. Mladý Predný zostal v bojoch o útechu. Bol to opäť vydarený deň na športovom poli.

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.