Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 4.4. do 8.4.2016

Pondelok

Polievka: Hrášková krémová s krutónmi (1,7)

  1. Pečené bravč. rebrá s kyslou kapustou a knedľou 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Enciána – parad. z., syr, šunka, slanina, encián (1,7)
  3. Šalát Cesare – čerstvý šalát s kuracími kúskami Gyros, pizza štngle 350 g (1,7,10)

Utorok

Polievka: Brokolicová s pórkom a vajíčkom 0,33 l (1,3)

  1. Kuracie kúsky na ananáse, ½ ryža, ½ hranolky 150g
  2. Pizza Margherita Pesto – parad. z., syr, mozzarella, paradajky, pesto, bazalka 350 g (1,7)
  3. Zemiakový prívarok s fašírkou, chlieb 120 g (1,7)

 Streda

Polievka: Domáci vývar s fridátami 0,33 l (1,3,7,9)

  1. Obrátený bravčový rezeň so zemiakovým pyré, kyslá uhorka 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Sedliacka – parad. z., syr, slanina, klobása, šamp., cibuľa, bar. rohy 400 g (1,7)
  3. Vyprážané kuracie pečienky s ryžou, šalát 130 g (1,3)

Štvrtok

Polievka: Hŕstková so zeleninou, chlieb 0,33 l (1)

  1. Čevabčiči s varenými zemiakmi, horčica, cibuľa 150 g (1,3,10)
  2. Pizza Brokoli – parad. z., syr, šunka, brokolica, kukurica, špargľa  400 g (1,7)
  3. Penne Arrabbiata – ol. olej, drvené paradajky, čierne olivy, cesnak, čili, parmezán 350 g (1,3,7)

Piatok

Polievka: Česká kulajda (1,7)

  1. Pečené kuracie stehno na mede a cesnaku s ryžou, ľad. šalát v sladko-kyslom náleve 150 g
  2. Pizza Tuniaková – parad. z., syr, tuniak, olivy, cibuľa 400 g (1,4,7)
  3. Domáce slíže s orechami preliate maslom 350 g (1,7,8)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní. Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.