Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 18.4. do 22.4.2016

Pondelok

Polievka: Lúsková kyslá, chlieb (7)

  1. Zapekané kuracie prsia so šunkou, syrom a broskyňou, ryža 150 g (1,7)
  2. Pizza Sedliacka – parad. z., syr, slanina, klobása, bar. rohy, šamp., cibuľa (1,7)
  3. Fazuľová kaša s opraženou cibuľkou, kyslá uhorka 400 g (1)

Utorok

Polievka: Francúzska s mušličkami  0,33 l (1,3)

  1. Pečená špikovaná krkovička so štuchanými zemiakmi, kapustový šalát 150g (1)
  2. Pizza ala Losos – smotanový zaklad s kôprom, syr, losos, červená cibuľa350g (1,7)
  3. Špagety Bolognese 400 g (1,3,7)

 Streda

Polievka: Cesnaková krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)

  1. Maďarský guláš s parenou knedľou 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Klasika – parad. z., syr, šunka, šamp., kukurica 400 g (1,7)
  3. Ryžový nákyp s ovocím 400g (1,7)

Štvrtok

Polievka: Domáci vývar s rezancami 0,33 l (1,3)

  1. Švédske guľky na horčicovej omáčke s brusnicami, hranolky 150 g (1,7)
  2. Pizza Gyros Royal – parad. z., syr, kur. mäso, slanina, niva, cibuľa 400 g (1,7)
  3. Grilovaný hermelín na čerstvom šaláte, bagetka 120 g (1,7)

Piatok

Polievka: Držková s pečivom (1)

  1. Blnený bravčový rezeň na prírodno so špenátom a nivou, ½ ryža, ½ krokety 150g (1,7)
  2. Pizza Quatro Formagi – parad. z., 4 druhy syra 350 g (1,7)
  3. Vyprážané rybie filé s majonézovým šalátom 120 g (1,3,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.