Piváreň u Notára Krakovany
Denné menu od 18.4. do 22.4.2016
Pondelok
Polievka: Lúsková kyslá, chlieb (7)
- Zapekané kuracie prsia so šunkou, syrom a broskyňou, ryža 150 g (1,7)
- Pizza Sedliacka – parad. z., syr, slanina, klobása, bar. rohy, šamp., cibuľa (1,7)
- Fazuľová kaša s opraženou cibuľkou, kyslá uhorka 400 g (1)
Utorok
Polievka: Francúzska s mušličkami 0,33 l (1,3)
- Pečená špikovaná krkovička so štuchanými zemiakmi, kapustový šalát 150g (1)
- Pizza ala Losos – smotanový zaklad s kôprom, syr, losos, červená cibuľa350g (1,7)
- Špagety Bolognese 400 g (1,3,7)
Streda
Polievka: Cesnaková krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)
- Maďarský guláš s parenou knedľou 150 g (1,3,7)
- Pizza Klasika – parad. z., syr, šunka, šamp., kukurica 400 g (1,7)
- Ryžový nákyp s ovocím 400g (1,7)
Štvrtok
Polievka: Domáci vývar s rezancami 0,33 l (1,3)
- Švédske guľky na horčicovej omáčke s brusnicami, hranolky 150 g (1,7)
- Pizza Gyros Royal – parad. z., syr, kur. mäso, slanina, niva, cibuľa 400 g (1,7)
- Grilovaný hermelín na čerstvom šaláte, bagetka 120 g (1,7)
Piatok
Polievka: Držková s pečivom (1)
- Blnený bravčový rezeň na prírodno so špenátom a nivou, ½ ryža, ½ krokety 150g (1,7)
- Pizza Quatro Formagi – parad. z., 4 druhy syra 350 g (1,7)
- Vyprážané rybie filé s majonézovým šalátom 120 g (1,3,7)
Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave. Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.
Dobrú chuť!