Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 25.4. do 29.4.2016

Pondelok

Polievka: Šalátová kyslá, chlieb (1,7)

  1. Kuracie soté Pikanto s dusenou ryžou 150 g
  2. Pizza Toscana – parad. z., syr, kuracie mäso, ananás, kukurica (1,7)
  3. Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom, šalát (3,7)

Utorok

Polievka: Brokolicová s krutónmi  0,33 l (1,7)

  1. Morčacia roláda plnená sušenými slivkami a slaninkou, ½ ryža, ½ fritované zemiaky 150g  (1)
  1. Pizza Funghi – parad. z., syr, šunka, šamp., niva 400 g  (1,7)
  2. Plnená paprika v rajčinovej omáčke s varenými zemiakmi (1)

Streda

Polievka: Paradajková so syrom 0,33 l (1,7)

  1. Talianske lahôdkové karé s cestovinami tagliatelle 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Roma – parad. z., syr, saláma, cibuľa, olivy, chili papričky 400 g (1,7)
  3. Bryndzové halušky s opraženou slaninkou 350 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Krúpková so zeleninou 0,33 l (1)

  1. Černohorský bravč. rezeň so zemiakovou kašou, čalamáda 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Provinciale – parad. z., syr, šunka, kukurica, baranie rohy, vajce 400 g (1,3,7)
  3. Šalát Cesare – čerstvý šalát s kuracími kúskami Gyros, pizza štangle 350 g (1,7)

Piatok

Polievka: Rybacia polievka

Halászlé

  1. Pečené kuracie krídelká s hranolkami, sladko-chili omáčka 200g
  2. Pizza Tuniaková – parad. z., syr, tuniak, olivy, cibuľa 400 g (1,4,7)
  3. Lievance s marhuľovým džemom, šlahačka s grankom 350 g (1,3,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.