Piváreň u Notára Krakovany
Denné menu od 25.4. do 29.4.2016
Pondelok
Polievka: Šalátová kyslá, chlieb (1,7)
- Kuracie soté Pikanto s dusenou ryžou 150 g
- Pizza Toscana – parad. z., syr, kuracie mäso, ananás, kukurica (1,7)
- Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom, šalát (3,7)
Utorok
Polievka: Brokolicová s krutónmi 0,33 l (1,7)
- Morčacia roláda plnená sušenými slivkami a slaninkou, ½ ryža, ½ fritované zemiaky 150g (1)
- Pizza Funghi – parad. z., syr, šunka, šamp., niva 400 g (1,7)
- Plnená paprika v rajčinovej omáčke s varenými zemiakmi (1)
Streda
Polievka: Paradajková so syrom 0,33 l (1,7)
- Talianske lahôdkové karé s cestovinami tagliatelle 150 g (1,3,7)
- Pizza Roma – parad. z., syr, saláma, cibuľa, olivy, chili papričky 400 g (1,7)
- Bryndzové halušky s opraženou slaninkou 350 g (1,3,7)
Štvrtok
Polievka: Krúpková so zeleninou 0,33 l (1)
- Černohorský bravč. rezeň so zemiakovou kašou, čalamáda 150 g (1,3,7)
- Pizza Provinciale – parad. z., syr, šunka, kukurica, baranie rohy, vajce 400 g (1,3,7)
- Šalát Cesare – čerstvý šalát s kuracími kúskami Gyros, pizza štangle 350 g (1,7)
Piatok
Polievka: Rybacia polievka
Halászlé
- Pečené kuracie krídelká s hranolkami, sladko-chili omáčka 200g
- Pizza Tuniaková – parad. z., syr, tuniak, olivy, cibuľa 400 g (1,4,7)
- Lievance s marhuľovým džemom, šlahačka s grankom 350 g (1,3,7)
Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave. Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.
Dobrú chuť!