Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 9.5. do 13.5.2016

Pondelok

Polievka:  Ragu kuracia polievka krémová 0,33 l (1,7)

  1. Bravčový plátok na prírodno s ryžou, uharkový šalát 150g (1)
  2. Pizza Sedliacka – parad. z., syr, klobása, slanina, šamp., cibuľa, bar. rohy 450 g  (1,7)
  3. Špagety Aglio Olio Pfeferoncino – oliv. olej, cesnak, petržl. vňať, chery paradajky, chili, parmezán 130 g (1,3,7)

Utorok

Polievka: Boršč, chlieb 0,33 l (1,7)

  1. Vyprážané kuracie prsia v sézame so zemiakovou kašou, listový šalát v sladko-kyslom náleve 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Frutti di Mare – parad. základ, syr, plody mora, cesnak 400 g (1,2,4,7,14)
  3. Šalát Prosciutto – ľadový šalát, rukolla, sušené paradajky, prosciutto, parmezán, pizza štangle 300 g (1,7)

Streda

Polievka: Jarná zeleninová s cestovinou 0,33 l (1,3,7)

  1. Zapekané kuracie prsia s paradajkou a mozzarelou, ½ ryža, ½ americké zemiaky (1,7)
  2. Pizza Klasika – parad. z., syr, šunka, kukurica, šamp. 400 g (1,7)
  3. Guľky plnené čokoládou so strúhankou a preliatym maslom 300 g (1,7)

Štvrtok

Polievka: Zemiaková na kyslo 0,33 l (1)

  1. Pečené mäsko na cibuli a cesnaku s kapustou a knedľou 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Margherita Pesto – parad. z., syr, mozzarella, paradajky, bazalk. pesto 400g (1,7)
  3. Domáce rizoto s postrúhaným syrom a kyslou uhorkou 350g (1,7)

Piatok

Polievka: Cesnačka so širokými rezancami 0,33 l (1,3)

  1. Kurací perkelt na smotane s haluškami 200 g (1,3,7)
  2. Pizza Mexico – parad. základ, syr, omáčka Bolognese, kukurica, chili 400 g (1,7)
  3. Vyprážaný syr s hranolkami a tatarskou omáčkou 350 g(1,3,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.