Piváreň u Notára Krakovany
Denné menu od 16.5. do 20.5.2016
Pondelok
Polievka: Hrachová s párkom, chlieb 0,33 l (1)
- Kurací steak na bretónskej zelenine s varenými zemiakmi 150g (1,7)
- Pizza Prosciutto – parad. z., syr, prosciutto, chery paradajky, rukola 400 g (1,7)
- Zapekané šunka fleky, kyslá uhorka 300 g (1,3,7)
Utorok
Polievka: Šampiňónová krémová 0,33 l (1,7)
- Bratislavské pliecko s kolienkami 150 g (1,3,7)
- Pizza Calzone – prekladaná pizza, parad.z., syr, šunka, slanina, šamp., niva 400 g (1,7)
- Zapekaná cuketa s mletým mäskom a syrom 350 g (1,7)
Streda
Polievka: Kapustová s klobáskou, chlieb 0,33 l (1)
- Kurací špíz so zemiakovými dukátmi, šalát
- Pizza Quasimodo – parad. z., syr, saláma, klobása, šamp., cibuľa, feferóny 400 g (1,7)
- Špenátové halušky so syrovo-šunkovo omáčkou 300 g (1,3,7)
Štvrtok
Polievka: Zelerová krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)
- Vyprážaný mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, čalamáda 150 g (1,3,7)
- Pizza Quatro Formagi s kukuricou – parad.z., syr, 4 druhy syra, kukurica 400g (1,7)
- Fitnes tanier s kuracím steakom 300g
Piatok
Polievka: Slepačí vývar s rezancami 0,33 l (1,3)
- Hovädzia sviečková na smotane s parenou knedľou 150 g (1,7)
- Pizza Brokoli – parad. z., syr, šunka, brokolica, kukurica, špargľa 400 g (1,7)
- Žemlovka na babičkin spôsob 350 g (1,3,7)
Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave. Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.
Dobrú chuť!