Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 16.5. do 20.5.2016

 

Pondelok

Polievka: Hrachová s párkom, chlieb 0,33 l (1)

  1. Kurací steak na bretónskej zelenine s varenými zemiakmi 150g (1,7)
  2. Pizza Prosciutto – parad. z., syr, prosciutto, chery paradajky, rukola 400 g  (1,7)
  3. Zapekané šunka fleky, kyslá uhorka 300 g (1,3,7)

Utorok

Polievka: Šampiňónová krémová 0,33 l (1,7)

  1. Bratislavské pliecko s kolienkami 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Calzone – prekladaná pizza, parad.z., syr, šunka, slanina, šamp., niva 400 g (1,7)
  3. Zapekaná cuketa s mletým mäskom a syrom 350 g (1,7)

Streda

Polievka: Kapustová s klobáskou, chlieb 0,33 l (1)

  1. Kurací špíz so zemiakovými dukátmi, šalát
  2. Pizza Quasimodo – parad. z., syr, saláma, klobása, šamp., cibuľa, feferóny 400 g (1,7)
  3. Špenátové halušky so syrovo-šunkovo omáčkou 300 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Zelerová krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)

  1. Vyprážaný mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, čalamáda 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Quatro Formagi s kukuricou – parad.z., syr, 4 druhy syra, kukurica 400g (1,7)
  3. Fitnes tanier s kuracím steakom 300g

Piatok

Polievka: Slepačí vývar s rezancami 0,33 l (1,3)

  1. Hovädzia sviečková na smotane s parenou knedľou 150 g (1,7)
  2. Pizza Brokoli – parad. z., syr, šunka, brokolica, kukurica, špargľa 400 g (1,7)
  3. Žemlovka na babičkin spôsob 350 g (1,3,7)   

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.