Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 23.5. do 27.5.2016

Pondelok

Polievka: Fazuľová s údeným mäskom a rezancami 0,33 l (1,3)

  1. Kuracie prsia zapekané s hermelínom, brusnicový preliv a americké zemiaky150g (1,7)
  2. Pizza Salami – parad. z., syr, saláma, kukurica, červená cibuľa 400 g  (1,7)
  3. Penne Giusepe – šunka, slanina, šamp., smotana, syr bambino 350g (1,3,7)

Utorok

Polievka: Špargľová krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)

  1. Vyprážaný bravčový rezeň so zemiakovým šalátom na kyslo 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Gyros Royal – parad. z., syr, slanina, kur. mäso, niva, cibuľa 450 g (1,7)
  3. Zemiakové knedle s údeným mäsom na kyslej kapuste 350 g (1)

Streda

Polievka: Kelová s párkom, chlieb 0,33 l (1)

  1. Kuracie kúsky na kari s ovocím, ryža 150 g (1,7)
  2. Pizza Klasika – parad. z., syr, šunka, šamp., kukurica 400g (1,7)
  3. Hlivový paprikáš na smotane s domácimi haluškami 150 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Pórková s vajíčkom  0,33 l (1,3)

  1. Bravčové varené na kôprovej omáčke s parenou knedľou 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Bolognese – parad. z., syr, omáčka Bolognese, rukolla, parmezán 450 g (1,7)
  3. Čerstvý zeleninový šalát s tuniakom a vareným vajíčkom, opekaný toast 350g (1,3,4)

Piatok

Polievka: Česká kulajda 0,33 l (1,7)

  1. Srbský bravčový rezeň s varenými zemiakmi 150 g (1,7)
  2. Pizza Greco – parad. z . syr, paradajky, paprika, olivy, syr feta 400 g (1,7)
  3. Domáce lokše s makom a lekvárom 350 g (1)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.