Piváreň u Notára Krakovany
Denné menu od 23.5. do 27.5.2016
Pondelok
Polievka: Fazuľová s údeným mäskom a rezancami 0,33 l (1,3)
- Kuracie prsia zapekané s hermelínom, brusnicový preliv a americké zemiaky150g (1,7)
- Pizza Salami – parad. z., syr, saláma, kukurica, červená cibuľa 400 g (1,7)
- Penne Giusepe – šunka, slanina, šamp., smotana, syr bambino 350g (1,3,7)
Utorok
Polievka: Špargľová krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)
- Vyprážaný bravčový rezeň so zemiakovým šalátom na kyslo 150 g (1,3,7)
- Pizza Gyros Royal – parad. z., syr, slanina, kur. mäso, niva, cibuľa 450 g (1,7)
- Zemiakové knedle s údeným mäsom na kyslej kapuste 350 g (1)
Streda
Polievka: Kelová s párkom, chlieb 0,33 l (1)
- Kuracie kúsky na kari s ovocím, ryža 150 g (1,7)
- Pizza Klasika – parad. z., syr, šunka, šamp., kukurica 400g (1,7)
- Hlivový paprikáš na smotane s domácimi haluškami 150 g (1,3,7)
Štvrtok
Polievka: Pórková s vajíčkom 0,33 l (1,3)
- Bravčové varené na kôprovej omáčke s parenou knedľou 150 g (1,3,7)
- Pizza Bolognese – parad. z., syr, omáčka Bolognese, rukolla, parmezán 450 g (1,7)
- Čerstvý zeleninový šalát s tuniakom a vareným vajíčkom, opekaný toast 350g (1,3,4)
Piatok
Polievka: Česká kulajda 0,33 l (1,7)
- Srbský bravčový rezeň s varenými zemiakmi 150 g (1,7)
- Pizza Greco – parad. z . syr, paradajky, paprika, olivy, syr feta 400 g (1,7)
- Domáce lokše s makom a lekvárom 350 g (1)
Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave. Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.
Dobrú chuť!