Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 6.6. do 10.6.2016

Pondelok

Polievka:  Hrášková krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)

  1. Kuracie prsia na mede a chili, ½ ryža, ½ americké zemiaky 150 g
  2. Pizza Šunková s kukuricou – parad. z., syr, šunka, kukurica 400 g  (1,7)
  3. Zemiaky na kyslo s karbonátkom, chlieb 350g (1,3,7)

Utorok

Polievka: Francúzska s mušličkami 0,33 l (1,3)

  1. Gazdovská bravčová roláda so štuchanými zemiakmi, čalamáda 150 g (1,3)
  2. Pizza Prosciuto – parad. z., syr, prosciutto, mozzarella, chery paradajky, rukola 450 g (1,7)
  3. Grilovaný hermelín s brusnicovým prelivom na listovom šaláte, opekaný toast 120 g (7)

Streda

Polievka: Domáci vývar s rezancami 0,33 l (1,3)

  1. Maďarský guláš s parenou knedľou 150 g (1,7)
  2. Pizza Spinaci– parad. z., syr, šunka, špenát, niva, šamp. 450 g (1,3,7)
  3. Koložvárska kapusta 350 g (3,7)

Štvrtok

Polievka: Sedliacka, chlieb 0,33 l (1)

  1. Záhradnícke bravčové mäso s tarhoňou 150 g
  2. Pizza Roma – parad. z., syr, saláma, olivy, cibuľa, chili papričky 450 g (1,7)
  3. Špaldové palacinky s džemom a nutelou 300g (1,3,7)

Piatok

Polievka: Šošovicová kyslá, chlieb 0,33 l (1,7)

  1. Kuracie Teriyaki s brokolicou, ryža 150 g (1,7)
  2. Pizza Frutti di Mare – parad. z., syr, plody mora, cesnak 400 g (1,4,7,14)
  3. Vyprážaný údený syr s varenými zemiakmi, tatarská omáčka 130 g (1,3,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní. Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Táto webová stránka používa súbory cookies

Na stránke používame súbory cookies (a podobné technológie), ktoré nám pomáhajú lepšie sledovať preferencie návštevníkov tejto webovej stránky a na jej optimalizáciu a zlepšenie. Používajú sa predovšetkým na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu našej návštevnosti.