Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 13.6. do 17.6.2016

Pondelok

Polievka:  Hrachová s párkom, chlieb  0,33 l (1)

  1. Kurací rezeň v syrovom cestíčku, ryža, hlávkový šalát v sladko-kyslom náleve 150g (1,3,7)
  2. Pizza Provinciale – parad. z., syr, šunka, slanina, kukurica, bar. rohy, vajce  450 g  (1,3,7)
  3. Zapekané bolonské cestoviny so syrom 350g (1,3,7)

Utorok

Polievka: Zemiaková kyslá s kôprom 0,33 l (1,7)

  1. Bravčový španielsky vtáčik so slovenskou ryžou, rajčinovo-cibuľový šalát 150 g (1,3)
  2. Pizza Klasika – parad. z., syr, šunka, šamp., kukurica 450 g (1,7)
  3. Šalát Cesare – čerstvý šalát s kuracími kúskami Gyros, pizza štangle 120 g (1,7)

Streda

Polievka: Francúzska cibuľačka  s opečenou bagetkou so syrom 0,33 l (1,7)

  1. Český trojboj – pečené bravčové, knedla, kapusta 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Toscana – parad. z., syr, kur. mäso, ananás, kukurica 450 g (1,7)
  3. Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi, tatarskou omáčkou 150 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Držková s pečivom 0,33 l (1)

  1. Kuracie soté na čínsky spôsob s ryžou 150 g
  2. Marcelove pizza štangle, cesnak. dresing 350 g (1,7)
  3. Jablková štrúdľa na vanilkovom kréme 300 g (1,3,7)

Piatok

Polievka: Mrkvová s krupicovými haluškami 0,33 l (1,3)

  1. Bravčové medajlónky na dijónskej omáčke s pečenými zemiakmi 150 g (1,3,7)
  1. Pizza Vegetariana – parad. z., syr, kukurica, šamp., paradajky, brokolica, špargľa 450 g (1,7)
  2. Cheeseburger s hranolkami 150 g (1,3,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.