Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 27.6. do 1.7.2016

Pondelok

Polievka:  Brokolicová krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)

  1. Pikantné bravčové rezančeky s ryžou, smotanový uharkový šalát 150 g (3,7)
  2. Pizza Bolognese – parad. z. syr, omáčka Bolognese, rukola, parmezán 450 g  (1,7)
  3. Špagety Carbonara – slanina, smotana, vajíčko, syr 350g (1,3,7)

Utorok

Polievka: Cesnačka so širokými rezancami 0,33 l (1,3,7)

  1. Kurací steak na anglickej zelenine na masle, nové zemiaky s petržl. vňaťou 150 g (7)
  2. Pizza Margherita Pesto – parad. z., syr, mozzarella, paradajky, bazalkové pesto 400 g (1,7)
  3. Plnené paprika v rajčinovej omáčke s novými zemiakmi 150 g (1,7)

Streda

Polievka: Cícerová so zeleninou 0,33 l (1)

  1. Hovädzia sviečková na smotane s knedľou 150 g (1,3,7)
  2. Pizza ala Losos – smotanový základ s kôprom, údený losos, červená cibuľa 450 g (1,4,7)
  3. Čerstvý šalát s obaľovanými kuracími kúskami v cornflakesoch, jogurtový dresing 350 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Boršč, chlieb 0,33 l (1,7)

  1. Kurací závitok plnený pestom, schwarzwaldskou šunkou a sušenou paradajkou, ½ ryža, ½ americké zemiaky 150 g (7)
  2. Pizza Salami – parad. z., syr, saláma, kukurica, cibuľa 450 g (1,7)
  3. Domáce rizoto s postrúhaným syrom a kyslou uhorkou 350 g (1,7)

Piatok

Polievka: Tekvicová kyslá 0,33 l (1,7)

  1. Pečené bravčové mäso so zemiakovým pyré, čalamáda 150 g (1,7)
  2. Pizza Funghi – parad. z., syr, šunka, šamp., niva 450 g (1,7)
  3. Domáce rezance s orechami preliate maslom 350 g (1,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní. Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.