Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 11.7. do 15.7.2016

[box type=“note“ align=“alignright“ ]Ak chcete mať bezplatne zverejnené denné menu Vašej prevádzky na webe krakovany.sk kontaktujte nás: georgefilo@krakovany.sk [/box]

Pondelok

Polievka:  Kukurično-hrášková s cestovinou 0,33 l (1,3)

  1. Vyprážaný kurací rezeň, nové zemiaky, uharkový šalát 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Tuniaková – parad. z., syr, tuniak, cibuľa, olivy 450 g (1,7)
  3. Šalát Prosciuto – ľad. šalát, rukola, sušené paradajky, prosciuto, parmezán, pizza štangle 350 g (1,7)

Utorok

Polievka: Mrkvová krémová so zázvorom, krutóny  0,33 l (1,7)

  1. Pečený bravčový bôčik na dusenej bielej kapuste s knedľou 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Bambino – parad. z., syr, saláma, paprika, syr bambino 450 g (1,7)
  3. Špagety Aglio Olio Pfeferoncino – oliv. olej, cesnak, chery paradajky, petržl. vňať, parmezán 350 g (1,3,7)

Streda

Polievka: Fazuľová s údeným mäskom a rezancami  0,33 l (1)

  1. Kuracie prsia plnené čerstvým syrom, pažitkou a slaninkou na citrónovej omáčke, ryža 150 g (7)
  2. Pizza Sedliacka s kyslou kapustou – parad.z., syr, klobáska, slaninka, kyslá kapusta
  3. Vyprážaná cukina s varenými zemiakmi a tatarskou omáčkou 130 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Zemiaková kyslá s kôprom 0,33 l (1,7)

  1. Viedenská roštenka s opraženou cibuľkou, ½ ryža, ½ hranolky 150 g (1)
  2. Pizza Klasika – parad. z., syr, šunka, kukurica, šamp.  450g (1,7)
  3. Kurací steak na pečenej letnej zelenine 150 g

Piatok

Polievka: Pórková s vajíčkom 0,33 l (1,3,7)

  1. Bravčový perkelt na smotane s domácimi haluškami 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Espana – parad. z., syr, klobáska, údený syr, zavárané kukuričky 450 g  (1,7)
  3. Cisársky trhanec s hrozienkami na jablkovom pyré 350 g (1,3,7)

           Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747

Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks.

Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.