Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 1.8. do 5.8.2016

[box type=“note“ align=“alignright“ ]Ak chcete mať bezplatne zverejnené denné menu Vašej prevádzky na webe krakovany.sk kontaktujte nás: georgefilo@krakovany.sk [/box]

Pondelok

Polievka: Francúzska cibuľačka s opečenou bagetkou so syrom 0,33 l (1)

  1. Bravčové na hríboch so slovenskou ryžou, čalamáda 150 g (7)
  2. Pizza Šunková s kukuricou – parad. z., syr, šunka, kukurica 450 g (1,7)
  3. Cuketovo-špaldové placky s postrúhaným syrom 300 g (1,3,7)

Utorok

Polievka:  Ostrokyslá čínska  0,33 l (3)

  1. Zapekané kuracie prsia so špargľou, šunkou a syrom, ryža 150 g (7)
  2. Pizza Enciana – parad. z., syr, šunka, slanina, encián 450 g (1,7)
  3. Guľky plnené údeným mäsom na kyselej kapuste 300 g (1)

Streda

Polievka: Karfiolová krémová s opečeným hráškom 0,33 l (1,7)

  1. Vyprážaný mletý rezeň so syrom, varené zemiaky, rajčinovo-paprikový šalát s cibuľou 150 g (1,3,7)
  1. Pizza Diavola – parad.z., syr, saláma, slanina, olivy, feferóny 450 g (1,7)
  2. Restovaná bravč. pečeň na cibuľke s ryžou, kyslá uhorka 150 g (1)

Štvrtok

Polievka: Domáci vývar s fridátami  0,33 l  (1,3,7)

  1. Segedínsky guláš s parenou knedľou 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Toscana – parad. z., syr, kuracie mäso, ananás, kukurica 450g (1,7)
  3. Špagety Bolognese s parmezánom 350 g (1,3,7)

Piatok

Polievka: Fazuľová lúsková kyslá  0,33 l (1,7)

  1. Pečené kurča s ryžou, kompót 150 g
  2. Pizza Quatro Formagi – parad. z., 4 druhy syra 400 g  (1,7)
  3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 300 g (1,3,7)       

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Dobrú chuť!

 

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.