Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 15.8. do 19.8.2016

[box type=“note“ align=“alignright“ ]Ak chcete mať bezplatne zverejnené denné menu Vašej prevádzky na webe krakovany.sk kontaktujte nás: georgefilo@krakovany.sk [/box]

 

Pondelok

Polievka: Hrášková číra s mrveničkou  0,33 l (1,7)

  1. Zapekané kuracie prsia s broskyňou, šunkou a syrom, ryža 150 g (7)
  2. Pizza Sedliacka – parad. z., syr, slanina, klobása, cibuľa, šamp., bar. rohy 450 g (1,7)
  3. Šalát s krabími tyčinkami v cestíčku, kokteilový dresing 350 g (1,3,7)

Utorok

Polievka:  Zeleninová krémová s krutónmi  0,33 l (1,7)

  1. Živánska krkovička so zemiakmi 150 g
  2. Pizza Gyros Royal – parad. z., syr, slanina, kur. mäso, slanina, niva, cibuľa 450 g (1,7)
  3. Plnené paprika s knedľou 150 g (1,3)

Streda

Polievka: Paradajková so syrom 0,33 l (1,7)

  1. Obrátený bravčový rezeň so zemiakovou kašou, cviklový šalát 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Mexico – parad. z., omáčka Bolognese, kukurica, chili papričky 450 g (1,3,7)
  3. Tekvicový prívarok s volským okom, chlieb (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Slepačí vývar s rezancami  0,33 l  (1,3,9)

  1. Kuracie soté na čínsky spôsob s ryžou 150 g
  2. Pizza Klasika – parad. z., syr, šunka, kukurica, šamp. 450g (1,3,7)
  3. Vyprážaný syr s hranolkami, tatarská omáčka 120 g (1,3,7)

Piatok

Polievka: Šošovicová kyslá, chlieb  0,33 l (1,7)

  1. Švédske guľky na horčicovej omáčke preliate brusnicami, hranolky 150 g (1,7)
  2. Pizza Margherita Pesto – parad. z., syr, mozzarella, paradajky, bazalk. pesto 400 g  (1,7)
  3. Lievance s marhuľovým džemom 350 g (1,3,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.