Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 19.9. do 23.9.2016

[box type=“note“ align=“alignright“ ]Ak chcete mať bezplatne zverejnené denné menu Vašej prevádzky na webe krakovany.sk kontaktujte nás: georgefilo@krakovany.sk [/box]

Pondelok

Polievka: Viedenská pórková 0,33 l (3)

  1. Bravčový perkelt na smotane s haluškami 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Provinciale – parad. z., syr, šunka, slanina, kukurica, bar. rohy, vajce 450g (1,3,7)
  3. Opekané čínske rezance s kuracím mäsom a zeleninou 300 g (1,3)

Utorok

Polievka: Zemiaková krémová s krutónmi  0,33 l (1,7)

  1. Kuracie kúsky na ananáse s ryžou 150 g
  2. Pizza Brokoli – parad. z., syr, šunka, kukurica, brokolica, špargľa 450 g (1,7)
  3. Francúzske zemiaky, kyslá uhorka 350 g (3,7)

Streda

Polievka: Slepačí vývar s rezancami 0,33 l  (1,3)

  1. Pečená krkovička na kyslej kapuste s parenou knedľou 150 g (1,3)
  2. Pizza Gyros Royal – parad. z., syr, kur. mäso, slanina, niva, cibuľa 450g (1,7)
  3. Vyprážaný syr so šunkou, varené zemiaky, tatarská omáčka 120 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Tekvicová kyslá, chlieb 0,33 l (1,7)

  1. Kurací rezeň v syrovom cestíčku s ryžou, mrkvový šalát 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Bolognese – parad. z., omáčka Bolognese, parmezán, rukolla 450 g (1,7)
  3. Čerstvý šalát s tuniakom, vajíčkom a syrom, opekaný toast 300 g (1,3,7)

Piatok

Polievka: Držková s pečivom 0,33 l (1)

  1. Morčacia roláda so špenátom a nivou, fritované zemiaky 150 g (7)
  2. Pizza Margherita – parad. z., syr, mozzarella, paradajky, bazalka 400 g  (1,7)
  3. Čučoriedkové knedličky z tvarohového cesta 300 g (1,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.