MSTK LEOPOLDOV E – OSK KRAKOVANY B 11:7

Body OSK: Ďurža 3,5, Štefanka 2 a Predný 1,5.

V zápase 7.ligy sme neboli ďaleko od úspechu. Príčinu prehry vidím v slabšej koncetrácii Paťa Predného v dvoch prehratých päťsetových stretnutiach, v ktorých bol bližšie k výhram ako jeho súperi. Dobre zahral Ivan Ďurža a výkonom sa mu priblížil Emil Štefanka. Mladý 15-ročný Adam Baláž vyhral svoj prvý set v kariére a tých víťaznych mohlo byť viacej…. Ale to v krátkom čase príde, len nepoľaviť v úsilí.

OSK KRAKOVANY A – ŠK Slávia ZELENEČ A 10:8

Body OSK: Stehlík 4,5, Andris 3,5, Čelín a Predný po 1 bode.

Prvé víťazstvo v 5.lige. Vybojované víťazstvo celého kolektívu. Samozrejme, že najväčší podiel na víťazstve má aj tentoraz Stehlík. Tentokrát mu veľmi dobre sekundoval aj Andris (svoju jedinú prehru utrpel pri stave 10:6 a po nešťastnom pošmyknutí a následnom páde). Dôležité body získali aj Čelín s Predným (s druhým najlepším hráčom súpera) a preto treba oceňovať konečné víťazstvo ako víťazstvo kolektívu. Ak by bol Paťo hral s takým nasadením aj v Leopoldove, mohlo sa z úspechu tešiť aj béčko… Zápas ukázal, že slabého súpera v 5.lige asi nebude….

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.