Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 9.1. do 13.1.2017

[box type=“note“ align=“alignright“ ]Ak chcete mať bezplatne zverejnené denné menu Vašej prevádzky na webe krakovany.sk kontaktujte nás: georgefilo@krakovany.sk [/box]

Pondelok

Polievka: Cesnačka so širokými rezancami 0,33 l (1,3)

  1. Švédske guľky na horčicovej omáčke preliate brusnicami s hranolkami 150 g (7)
  2. Pizza Funghi – parad. z., syr, šunka, šampiňóny 400 g (1,7)
  3. Kuracie kúsky Gyros (Kebab) v tortille 300 g (1,7)

Utorok

Polievka: Franfurtská , chlieb 0,33 l (1,7)

  1. Vyprážaný kurací bravčový rezeň so zemiakovým pyré, cvikla 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Spenati – parad. z., syr, šunka, špenát, niva, vajce 450 g (1,3,7)
  3. Čerstvý šalát s grilovanými šampiňónmi, pizza štangle 250/100 g (1)

Streda

Polievka: Kvasnicová so zeleninou a haluškami 0,33 l (1,3)

  1. Bravčové karé v slaninkovom kabáte na slivkovej omáčke s fritovanými zemiakmi 150 g
  2. Pizza Quatro Formagi s kukuricou – parad. z., 4 druhy syra, kukurica 400 (1,7)

3.Cícerová kaša so špekačkou a opraženou cibuľkou, chlieb 300/100 g g (1)

Štvrtok

Polievka: Francúzska cibuľačka s opečenou bagetkou so syrom 0,33 l  (1,7)

  1. Maďarský guláš s parenou knedľou 150 g (1,3)
  2. Pizza Toscana – parad. z., syr, kur. mäso, ananás, kukurica 450 g (1,7)
  3. Koložvárska kapusta 350 g (1,3,7)

Piatok

Polievka: Ukrajinský Boršč, chlieb

  1. Kurací steak na bretónskej zelenine s ryžou 150 g (7)
  2. Pizza Roma – parad. z., syr, saláma, olivy, šamp., cibuľa, chili papričky 450 g (1,7)
  3. Lievance z ovsených vločiek a jabĺk 300 g (1,3)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.