Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 30.1. do 3.2.2017

[box type=“note“ align=“alignright“ ]Ak chcete mať bezplatne zverejnené denné menu Vašej prevádzky na webe krakovany.sk kontaktujte nás: georgefilo@krakovany.sk [/box]

Pondelok

Polievka: Kelová s párkom, chlieb  0,33 l (1)

  1. Kuracie prsia zapekané so šunkou, ananásom a syrom, ryža 150 g (1,7)
  2. Pizza Salami – parad. z., syr, saláma, kukurica, cibuľa 400 g (1,7)
  3. Špagety Carbonara – šunka, slanina, smotana , vajce, syr 150 g (1,3,7)

Utorok

Polievka : Zeleninová s lievankou 0,33 l (1,3)

  1. Štefanská sekaná so zemiakovým pyré, paprikový šalát 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Greco – parad. z., syr, paradajky, paprika, olivy, feta syr 450 g (1,7)
  3. Domáce rizoto s postrúhaným syrom a kyslou uhorkou 350 g (7)

Streda

Polievka: Talianska fazuľová Minestrone 0,33 l (1)

  1. Bravčová panenka na smotanovo-hríbovej omáčke, pečené zemiaky 150 g (1,7)
  2. Pizza Enciána – parad.z., syr, šunka, slanina, encián 400 g (1,7)
  3. Cisárov trhanec na jablkovom pyré 300 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Cesnačka so syrom 0,33 l (1,7)

  1. Moravský vrabec na kyslej kapuste s parenou knedľou 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Diavola – parad. z., syr, saláma, slanina, olivy, feferóny 450 g (1,7)
  3. Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi, tatarská omáčka 150 g (1,3,7)

Piatok

Polievka: Zemiaková kyslá s kôprom a vajíčkom  0,33 l (1,3,7)

  1. Viedenská roštenka s opraženou cibuľkou, ½ ryža, ½ hranolky 150 g (1)
  2. Pizza Quatro Formagi – parad. z., 4 druhy syra 400 g (1,7)
  3. Šalát Cezare – čerstvý šalát s kuracími kúskami Gyros, pizza štangle 300 g (1,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747.Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks.Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.