Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 6.3. do 10.3.2017

[box type=“note“ align=“alignright“ ]Ak chcete mať bezplatne zverejnené denné menu Vašej prevádzky na webe krakovany.sk kontaktujte nás: georgefilo@krakovany.sk [/box]

Pondelok

Polievka: Krúpková  0,33 l (1)

  1. Kurací steak s bylinkovým maslom, ½ ryža, ½ hranolky, čerstvý šalát 150 g (7)
  2. Pizza Klasika – parad. z., syr, šunka, kukurica, šamp. 450 g (1,7)
  3. Talianske krémové rizoto so zeleninou a parmezánom 350 g (7)

Utorok

Polievka : Hlivová kyslá so zemiakmi  0,33 l (1,7)

  1. Bravčové plátky na hrášku so zemiakovým pyré 150 g (1,7)
  2. Pizza Toscana– parad. z., syr, kur. mäso, kukurica, ananás 450 g (1,7)
  3. Francúzske zemiaky s kyslou uhorkou 350 g (3,7)

Streda

Polievka: Domáci vývar s mrveničkou  0,33 l (1,3)

  1. Bravč. karé s slaninkovom kabáte plnené slivkou s polentou 150 g (7)
  2. Pizza Mexico – parad. z., syr, omáčka Bolognese, fazuľa, kukurica, chili 450 g (1,7)
  3. Čerstvý šalát s obaľovanými kuracími kúskami v sézame, americký dressing 350 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Francúzska cibuľačka s opečenou bagetkou  0,33 l (1,7)

  1. Srbský kurací špíz s fritovanými zemiakmi 150 g
  2. Pizza Tuniaková – parad. z., syr, tuniak, cibuľa, olivy 450 g (1,4,7)
  3. Hamburger ala Notar – dresing, list. šalát, mleté mäso, syr cheddar, paradajka, červ.cibuľa 300 g (1,3,7)

Piatok

Polievka:  Držková s pečivom 0,33 l (1)

  1. Zapekaný švédsky bravč. rezeň s cibuľou, syrom a smotanou, ryža 150 g (7)
  2. Pizza Spinaci – parad. z., syr, šunka, špenát, niva, šamp. 450 g (1,7)
  3. Lievance s džemom a nutelou 350 g (1,3,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.