Pondelok

Polievka: Mrkvová číra s mrveničkou 0,33 l (1,3)

  1. Kurací perkelt na smotane s haluškami 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Margherita Pesto – parad. z., syr, paradajky, mozzarella, bazalk. pesto 400 g (1,7)
  3. Zapekaná cukina s mletým mäsom a syrom 350 g (7)

Utorok

Polievka : Brazílska 0,33 l

  1. Černohorský bravčový rezeň s ryžou a kapustovým šalátom 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Enciána – parad. z., syr, šunka, slanina, encián 450 g (1,7)
  3. Quiche – slaný koláč s kur. mäsom, špenátom a syrom 350 g (1,3,7)

Streda

Polievka: Hŕstková s chlebom  0,33 l (1)

  1. Zapekaný kurací plátok so slaninkou a údeným syrom, štuchané zemiaky 150 g (7)
  2. Pizza Mexico – parad. z., syr, omáčka Bolognese, fazuľa, kukurica, chili 450 g (1,7)
  3. Zemiaky na kyslo s vyprážaným karbonátkom, chlieb 120 g (1,7)

Štvrtok

Polievka: Hovädzí vývar s cetovinou 0,33 l (1,3)

  1. Segedínsky guláš s knedľou 150 g (1,7)
  2. Pizza Salami – parad. z., syr, saláma, kukurica, červ. cibuľa 450 g (1,7)
  3. Ryžový nákyp s marhuľami a hrozienkami 350 g (3,7)

Piatok

Polievka:  Cviklová krémová so zeleninou s opečeným hráškom 0,33 l (1,7)

  1. Sicílsky kurací steak s pečenými zemiakmi s rozmarínom 150 g
  2. Pizza Sedliacka – parad. z., syr, slanina, klobása, šamp. , cibuľa, bar. rohy 450 g (1,7)
  3. Vyprážané šamp. s hranolkami a tatarskou omáčkou 150 g (1,3,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.