Pondelok
Polievka: Zemiakovo-cesnaková krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)

  1. Bravčové pliecko na šampiňónoch so slovenskou ryžou, čalamáda 150 g (1,3)
  2. Pizza Cardinale – parad. z., syr, šunka, kukurica 450 g (1,7)
  3. Špagety Bolognese s parmezánom 350 g (1,3,7)

Utorok
Polievka : Kelová s párkom, chlieb  0,33 l (1)

  1. Kuracie na indický spôsob Garam Masala s ryžou 150 g (7)
  2. Pizza Roma – parad. z. syr, saláma, olivy, šamp., cibuľa, chili papričky 450 g (1,7)
  3. Granatiersky pochod s kyslou uhorkou 350 g (1,3)

Streda
Polievka: Fazuľová s údeným mäskom a rezancami 0,33 l (1,3)

  1. Hovädzie na chrenovej omáčke s knedľou 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Rusticana – parad. z., syr, slanina, olivy, kukurica, artičoky 450 g (1,7)
  3. Šalát Cesare – čerstvý šalát s kuracími kúskami Gyros, pizza štangle 100 g/200 g (1,7)

Štvrtok
Polievka: Zeleninová s lievankou  0,33 l (1,3)

  1. Vyprážaný kurací rezeň s ryžou a kompótom 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Provinciale – parad. z., syr, šunka, slanina, kukurica, vajce, bar. rohy 450 g (1,7)
  3. Aliašská treska na masle s varenými zemiakmi , šalát 120 g (7)

Piatok
Polievka:  Rascová s vajcom 0,33 l (1,3)

  1. Bravčové medajlónky na horčicovej omáčke s americkými zemiakmi 150 g (7)
  2. Pizza Quatro Formagi – parad. z., 4 druhy syra 450 g (1,7)
  3. Žemlovka na babičkin spôsob 350 g (1,3,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747.Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks.Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.