Ak chcete mať bezplatne zverejnené denné menu Vašej prevádzky na webe krakovany.sk kontaktujte nás: georgefilo@krakovany.sk

Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 26.6. do 30.6.2017

Pondelok

Polievka: Zelerovo-jablková krémová  s opečeným hráškom 0,33 l (1,7)

  1. Vyprážaný bravčový rezeň s novými zemiakmi, uhorkový šalát 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Sedliacka – parad. z., syr, slanina, klobása, cibuľa, šamp., bar. rohy 450 g (1,7)
  3. Kuskus s kuracím mäsom a zeleninou 300 g/50g (1)

Utorok

Polievka : Cesnačka so syrom 0,33 l (7)

  1. Pečené kuracie krídelká Kentucky s hranolkami, čerstvý šalát
  2. Pizza Hawai – parad. z., syr, šunka, ananás 450g (1,7)
  3. Špenátové halušky s nivovou omáčkou 300 g (1,3,7)

Streda

Polievka:  Fazuľová kyslá, chlieb  0,33 l (1,7)

  1. Špikovaná krkovička so štuchanými zemiakmi, čalamáda 150 g (1)
  2. Pizza Roma – parad. z., syr, saláma, olivy, šamp., cibuľa, chili papričky 450 g (1,7)
  3. Cestoviny s tuniakom, paradajkovou omáčkou, olivami a syrom 300 g (1,3)

 Štvrtok

Polievka: Hovädzí vývar Diplomat  0,33 l (1,3,9)

  1. Zapekaný kurací rezeň s broskyňou, šunkou a syrom, ryža, obloha 150 g (7)
  2. Pizza Brokoli – parad. z., syr, šunka, brokolica, kukurica 450 g (1,7)
  3. Tekvicový prívarok s volským okom, chlieb 250g/50 g (1,3,7)

Piatok

Polievka: Rascová s vajíčkom  0,33 l (1,3)

  1. Bravčové medajlónky na smotanovej omáčke zo zeleného korenia, pečené zemiaky 150 g (1,7)
  2. Pizza Funghi – parad. z., syr, šunka, šampiňóny 400 g (1,7)
  3. Grilovaný hermelín na čerstvom šaláte s brusnicovým prelivom  150 g (3,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Táto webová stránka používa súbory cookies

Na stránke používame súbory cookies (a podobné technológie), ktoré nám pomáhajú lepšie sledovať preferencie návštevníkov tejto webovej stránky a na jej optimalizáciu a zlepšenie. Používajú sa predovšetkým na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu našej návštevnosti.