Papier
Vždy vo štvrtok, a to: 27. júla, 7. septembra, 19. októbra a 30. novembra 2017. Zbiera sa do plastovej nádoby. Zberajú sa: noviny, časopisy, brožúry, katalógy, cenníky, knihy, lepenky, vlnité lepenky. Nezberá sa: pergamenový, asfaltový, dechtový papier a lepenka, brúsny, mastný, lakovaný a napustený papier a lepenka, hygienicky závadný papier, obuvnícka lepenka, papierový prach a výseky dierkovačiek, papier a plasty znečistené potravinami. Nádoba nesmie obsahovať nečistoty (piesok, uhlie, kovy, sklo, cement, škváru, drevo, kožu, gumu a iné)

PET fľaše a iné plasty
Vždy v piatok, a to: 22. septembra, 3. novembra a 29. decembra 2017. Zberá sa do plastových vriec. Zberajú sa PET fľaše z nealkoholických nápojov v stlačenom stave, sáčky, fólie, igelity, plastové nádoby z kozmetiky – potravín. Vrece nesmie obsahovať nečistoty (piesok, uhlie, kovy, sklo, cement, drevo, kožu, gumu a iné).

Sklo
Vždy v stredu, a to: 15. augusta, 24. októbra a 5. decembra 2017. Zberá sa do veľkých nádob na sklo rozmiestnených po obci.

Tetra Paky
Vždy v stredu, a to: 26. júla, 23. augusta, 20. septembra, 18. októbra a 13. decembra 2017. Zberá sa do veľkých oranžových plastových kontajnerov rozmiestnených v obci.

Kovy
Vždy vo štvrtok, a to: 16. novembra 2017. Zberá sa do veľkých červených plastových kontajnerov rozmiestnených v obci.

Za dôslednú separáciu vám ďakujeme!