Pozývame všetkých občanov na XI. ročník tradičného prejazdu na bicykloch cez jednotlivé samosprávy Mikroregiónu nad Holeškou – Cyklo Holeška Tour 2017, ktorý sa uskutoční v piatok 1.septembra 2017 so začiatkom o 9:15 hod. (registrácia od 8:30 hod.) Štart a cieľ je tento rok na štadióne vo Vrbovom. 

V tomto roku Mikoregión nad Holeškou na základe vyššieho počtu účastníkov pristúpili k symbolickému štartovnému – „základné“ v cene 2,- € (deti do 15 rokov zdarma), ktoré sa bude platiť až pri registrácii na štarte vo Vrbovom. Každý zaregistrovaný získa vlajku, odznak, v cieli samozrejme guláš a občerstvenie počas prestávok.

Ráno v deň konania Cyklo Holeška tour bude k dispozícii autobus na zvezenie účastníkov aj s bicyklami na futbalový štadión do Vrbového. Presný rozpis včas zverejníme.

Trasa tento rok bude dlhá 43,31 km a prestávky budú pri Chtelnickom kaštieli a na Námestí sv. Mikuláša v Krakovanoch. Tešíme sa na všetkých začínajúcich, pokročilých i profesionálnych cyklistov, ktorí si chcú vychutnať krásy nášho regiónu na dvoch kolesách.
Podujatie sa koná s finančnou podporou TTSK.