SEZÓNA 2019/2020

1.kolo: OŠK VESELÉ – OSK KRAKOVANY 11:7

Body OSK: Stehlík 4,5, Štefanka, Predný po 1 a Čelín 0,5.

Úvod do sezóny nám opäť nevyšiel hlavne z dôvodu absencií pre pracovné povinností našich novozískaných posíl(Popelka,Varga). Stehlík bodoval podľa očakávania, avšak ostatní hráči nedokázali dotiahnuť do víťazstva dobre rozohraté sety, hlavne v koncovkách. Opäť sa prejavila stará bolesť z minulých ročníkov. Dúfali sme, že po zvýšenom úsilí na tréningoch dosiahneme s týmto našim tradičným súperom viac…. Chýbalo však viac šťastia.

2.kolo: OSK KRAKOVANY – Victoria BUKOVÁ 5:13

Body OSK: Stehlík 3, Popelka a Predný po 1 .

Nastúpili sme s posilou Vladimírom Popelkom. Do stavu 4:5 sme boli vyrovnaný súper. Nešťastná koncovka zápasu Popelka-Giebel v prospech hostí (náš hráč mal 2 mečboly) doslova zlomila zápas pre súpera a my sme sa už proti veľkému favoritovi nedokázali vzchopiť. V mužstve súpera pôsobí najlepší hráč 5.ligy z minulej sezóny Marek Pavlík. Keďže zdolal asi najväčšieho súpera o prvenstvo-nášho Stehlíka- asi zopakuje prvenstvo z vlaňajška. Z našich hráčov sa stále nedarí Ondrejovičovi ako štvorke a preto čakáme na jeho víťazny debut ako aj na vstup do súťaže získanej posily Mareka Vargu. Presvedčili sme sa, že aj s tými najlepšími súpermi dokážeme odohrať temer vyrovnanú partiu. Treba poznamenať, že v mužstve hostí podal nadpriemerny výkon ich štvrtý hráč (Giebel Irek).

3.kolo: ŠKP TRNAVA B – OSK KRAKOVANY 7:11

Body OSK: Stehlík 4,5, Čelín 2,5, Popelka a Štefanka po 2.

Konečne po roku opäť víťazstvo a to so súperom, s ktorým budeme asi bojovať o nižšie priečky 5.ligy. Domáci zápas asi podcenili. Viedli 6:4 a v domnení,že už nemôžu stratiť zápas vymenili hráča. Avšak sa prerátali. Aj u nás nastúpil namiesto Ondrejoviča Čelín a zápas sa začal priaznivo vyvíjať v náš prospech.Našim vyšlo 5 víťaznych zápasov za sebou a zápas sme otočili. Popri Stehlíkovi tentokrát zabojovali aj ostatní traja a po dlhom čase sme sa tešili opäť z víťazstva. Veríme, že tento výsledok bude povzbudením do ďaľších bojov a na ďaľšie víťazstvo nebudeme čakať rok….