TV Markíza pripravuje novú vedomostnú reláciu, kde hľadá múdrych ľudí, ktorí majú všeobecný prehľad, nevídané vedomosti v rôznych oblastiach ( tzv. chodiace encyklopédie). Televízia oslovila aj obec Krakovany, či sa náhodou v obci nenachádza človek so spomínanými schopnosťami. Televízia ponúka účinkovanie vo vedomostnej relácii THE CHASE, v slovenčine NA LOVE. 

Ide o úspešnú vedomostnú, kvízovú televíznu súťaž, kde na jednej strane sú 4 hráči ako jeden team a na strane druhej je tzv. Lovec (mudrc). Lovec nehrá o peniaze ako 4 hráči, ale dostane od TV Markíza stabilný honorár. Točenie relácie nie je časovo náročné.
Lovec je človek s výnimočnými všeobecnými vedomosťami, ktorý  pozná odpoveď na takmer všetky otázky. Hľadáme múdre hlavy Slovenska, ktoré budú zastupovať nielen seba, ale aj inštitúciu, v ktorej pracujú. V prípade záujmu volajte na nižšie uvedené tel. číslo. Záujemcov Lovcov televízia pozve na online rozhovor s krátkym vedomostným testom. 

V Českej republike na obrazovkách  TV Nova už súťaž prebieha a tak si ju môžu prípadní záujemcovia pozrieť v archíve (v ČR pod názvom NA LOVU). 
V prípade otázok je možné televíziu kontaktovať.  Mobil:  0904 700 126 (Michaela Jamborová, casting manager TV Markíza)