Vážení občania,
obec v tomto období spracúva Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja obce, ktorý určí smer rozvoja obce na obdobie 2015 – 2020. Budeme radi, ak sa aktívne zúčastníte tohto procesu. Obec bude na tomto mieste postupne zverejňovať jednotlivé časti dokumentu, ktoré budú k dispozícii k nahliadnutiu a tiež pripomienkovaniu. Vaše pripomienky a námety uvítame na adrese: krakovany@krakovany.sk
Vopred ďakujeme za Váš aktívny prístup k strategickému plánovaniu rozvoja obce.

Vážení občania, touto cestou Vás chcem informovať, že obec Krakovany začala proces prípravy strategického dokumentu: PROGRAM HOSPODÁRSKEHO A SOCIÁLNEHO ROZVOJA OBCE KRAKOVANY.   Vzhľadom k tomu, že ide o dôležitý dokument, ktorý určí smerovanie obce pre najbližších 10 rokov, budeme radi, ak sa na jeho tvorbe aktívne zúčastníte. Predovšetkým Vás chcem požiadať o vyplnenie dotazníkov, ktoré je anonymné, preto je potrebné uvedený dotazník vytlačiť z tohto webu, vyplniť (priamo v počítači alebo ručne) a odovzdať do špeciálnej stránky na chodbe Obecného úradu v Krakovanoch označenej „DOTAZNÍK PHSR“ do 17.apríla 2015.  

Stiahnite si dotazník_PHSR (vo formáte .doc)

Dotazník bude vložený aj do Hlasu Krakovian č.1/2015, ktorý vyjde koncom marca.

Svoje pripomienky a názory môžete vyjadriť aj na verejnom prerokovaní dokumentu, o ktorom Vás budeme včas informovať. Prípadne môžete svoje názory vyjadriť elektronicky na emailovú adresu: krakovany@krakovany.sk, a to po zverejnení návrhu dokumentu na internetovej stránke obce Krakovany, alebo písomne poštou na adresu Obecného úradu: Nám. sv. Mikuláša 406/4, 922 02 Krakovany, v stanovenej lehote po zverejnení návrhu dokumentu.

Za Vašu aktívnu účasť na tvorbe dokumentu a cenné pripomienky Vám vopred ďakujem.

S pozdravom,

František Klinovský, starosta obce

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.