Baráž o udržanie sa v 7.lige dopadla z nášho pohľadu úspešne. Prvé stretnutie sa malo odohrať na našich stoloch. K stretnutiu sme nastupovali v kompletnom zložení, keď niektorí hráči si prekladali svoje pracovné povinnosti, aby mohli baráž odohrať. Silu súpera sme nepoznali. Povedali sme si pred zápasom, že v prípade jasnej prehry vzdáme súperovi odvetu a tým aj postup, nakoľko nám bolo jasné, že v deň odvety nebudeme môcť počítať s nastúpením Nedorosta a Predného. Súper sa ku nám na baráž nedostavil a pri telefonickom spojení s vedúcim mužstva Leopoldova nám bolo oznámené, že oni o žiadnej baráži nevedia… a vedúci mužstva je v práci ?! Funkcionári na strane súpera asi nemali záujem o postup ich E-mužstva do vyššej súťaže, keď nevenovali pozornosť súťažnému poriadku ObSTZ Trnava. Výsledok tohoto stretnutia preto riešila riadiaca komisia a tá nám priznala kontumačný výsledok v pomere 18:0.

Na odvetné stretnutie sme cestovali v oslabenej zostave a súperovi sme podľahli 2:16(oba body získal E.Štefanka).

Oficiálne stanovisko riadiaceho orgánu znie: OSK Krakovany B zostáva v 7.lige.

Barážové stretnutia o udržanie sa v 7.lige ukončili stolnotenisový ročník 2014/15, v ktorom naše A-mužstvo obsadilo nepopulárne 4.miesto. Vzhľadom na trvalú absenciu jedného z kľúčových hráčov – Rasťa Šimončiča – je toto umistnenie uspokojivé, hoci sme neobhájili vlaňajšiu bronzovú priečku.

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.