Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 9.11. do 13.11.2015

Pondelok

Polieka:  Francúzska cibuľačka s opekaným toastom so syrom 0,33 l (1,3,7)

  1. Chili Con Carne s ryžou Basmati 150 g
  2. Pizza Šunková so šampiňónmi – par. z., syr, šunka, šampiňóny 350 g (1,7)
  3. Pstruh na bylinkovom masle s varenými zemiakmi  1,7)

Utorok

     Polievka: Franfurtská s párkom 0,33 l (1)  

  1. Provensálsky kurací steak ½ ryža, ½ americké zemiaky 150 g (1,7)
  2. Pizza Toscana – parad. z., syr, kur. mäso, kukurica, ananás 400 g (1,7)
  3. Francúzske zemiaky, kyslá uhorka 400 g(3,7)

 Streda

Polievka: Brokolicová krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)

  1. Pečený bôčik so zemiakovým pyré, cviklový šalát 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Spenati – parad. z., syr, šunka, špenát, niva, vajce 400 g (1,3,7)
  3. Špagety Aglio Olio Pfeferoncino – oliv. olej, chery paradajky, petržl. vňať, chili,  parmezán 350 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Domáci vývar Diplomat 0,33 l (1,3)

  1. Bravčové soté v zemiakovej placke s postúhaným syrom 150g (1,3,7)
  2. Pizza Prosciutto – parad. z., prosciutto, paradajky, mozzeralla 400 g(1,7)
  3. Grilovaný encián na listovom šaláte, bagetka 120 g (1,7)

Piatok

Polievka: Zabíjačková kapustnica, chlieb  0,33 l (1)

  1. Hovädzie námornícke mäso s tarhoňou 150 g (1,3)
  2. Pizza Quatro Formagi – parad. z., 4 druhy syra 350 g(1,7)
  3. Domáce slíže s orechami preliate maslom 350 g (1,7)

       

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747

Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks.

Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní. Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.