Piváreň u Notára Krakovany
Denné menu od 9.11. do 13.11.2015
Pondelok
Polieka: Francúzska cibuľačka s opekaným toastom so syrom 0,33 l (1,3,7)
- Chili Con Carne s ryžou Basmati 150 g
- Pizza Šunková so šampiňónmi – par. z., syr, šunka, šampiňóny 350 g (1,7)
- Pstruh na bylinkovom masle s varenými zemiakmi 1,7)
Utorok
Polievka: Franfurtská s párkom 0,33 l (1)
- Provensálsky kurací steak ½ ryža, ½ americké zemiaky 150 g (1,7)
- Pizza Toscana – parad. z., syr, kur. mäso, kukurica, ananás 400 g (1,7)
- Francúzske zemiaky, kyslá uhorka 400 g(3,7)
Streda
Polievka: Brokolicová krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)
- Pečený bôčik so zemiakovým pyré, cviklový šalát 150 g (1,3,7)
- Pizza Spenati – parad. z., syr, šunka, špenát, niva, vajce 400 g (1,3,7)
- Špagety Aglio Olio Pfeferoncino – oliv. olej, chery paradajky, petržl. vňať, chili, parmezán 350 g (1,3,7)
Štvrtok
Polievka: Domáci vývar Diplomat 0,33 l (1,3)
- Bravčové soté v zemiakovej placke s postúhaným syrom 150g (1,3,7)
- Pizza Prosciutto – parad. z., prosciutto, paradajky, mozzeralla 400 g(1,7)
- Grilovaný encián na listovom šaláte, bagetka 120 g (1,7)
Piatok
Polievka: Zabíjačková kapustnica, chlieb 0,33 l (1)
- Hovädzie námornícke mäso s tarhoňou 150 g (1,3)
- Pizza Quatro Formagi – parad. z., 4 druhy syra 350 g(1,7)
- Domáce slíže s orechami preliate maslom 350 g (1,7)
Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747
Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave. Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks.
Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní. Dobrú chuť!