Piváreň u Notára Krakovany
Denné menu od 23.11. do 27.11.2015
Pondelok
Polieka: Kukurično-hrášková číra 0,33 l
- Sviečková na smotane s parenou knedľou 150 g (1,3,7)
- Pizza Funghi Speck – parad. z., syr, slanina, šamp., niva 400 g (1,7)
- Vyprážené šampiňóny na čerstvom šaláte preliatom cesnakovým dresingom, pizza štangle 120 g (1,3,7)
Utorok
Polievka: Zeleninová krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)
- Špikovaná krkovička so štuchanými zemiakmi, šalát 150 g
- Pizza Margherita Pesto – parad. z., mozzarella, paradajky, bazalk. pesto 400 g (1,7)
- Bryndzové halušky s opraženou slaninkou 350 g (1,3,7)
Streda
Polievka: Zemiaková na kyslo s kôprom 0,33 l (1,7)
- Zapekané kuracie prsia s broskyňou, syrom a šunkou, dusená ryža 150 g (7)
- Pizza Klasika – parad. z., syr, šunka, kukurica, šamp. 400 g (1,7)
- Penne Giusepe – šunka, slanina, šamp., smotana, syr bambino 400 g (1,3,7)
Štvrtok
Polievka: Viedenská pórková 0,33 l (3)
- Talianske lahôdkové karé na cestovinách tagliatelle 150g (1,3,7)
- Pizza Texas – parad. z., omáčka Bolognese, fazuľa, kukurica, chili papričky 400 g (1,7)
- Vyprážaná bravčová pečeň s varenými zemiakmi, tatarská omáčka 150 g (1,3,7)
Piatok
Polievka: Hŕstková so zeleninou 0,33 l (1)
- Vyprážaný rezeň s majonézovým šalátom 150 g (1,3)
- Kuracie kúsky v pizza bochníku (Kebab) 400 g (1,7)
- Tvarohovo-pudingový závin s hruškami 350 g (1,3,7)
Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747
Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave. Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks.
Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní. Dobrú chuť!