Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 23.11. do 27.11.2015

Pondelok

Polieka:  Kukurično-hrášková  číra 0,33 l

  1. Sviečková na smotane s parenou knedľou 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Funghi Speck – parad. z., syr, slanina, šamp., niva 400 g (1,7)
  3. Vyprážené šampiňóny na čerstvom šaláte preliatom cesnakovým dresingom, pizza štangle 120 g (1,3,7)

Utorok

     Polievka: Zeleninová krémová s krutónmi  0,33 l (1,7)

  1. Špikovaná krkovička so štuchanými zemiakmi, šalát 150 g
  2. Pizza Margherita Pesto – parad. z., mozzarella, paradajky, bazalk. pesto 400 g (1,7)
  3. Bryndzové halušky s opraženou slaninkou 350 g (1,3,7)

 Streda

     Polievka: Zemiaková na kyslo s kôprom 0,33 l (1,7)

  1. Zapekané kuracie prsia s broskyňou, syrom a šunkou, dusená ryža 150 g (7)
  2. Pizza Klasika – parad. z., syr, šunka, kukurica, šamp. 400 g (1,7)
  3. Penne Giusepe – šunka, slanina, šamp., smotana, syr bambino 400 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Viedenská pórková  0,33 l (3)

  1. Talianske lahôdkové karé na cestovinách tagliatelle 150g (1,3,7)
  2. Pizza Texas – parad. z., omáčka Bolognese, fazuľa, kukurica, chili papričky 400 g (1,7)
  3. Vyprážaná bravčová pečeň s varenými zemiakmi, tatarská omáčka 150 g (1,3,7)

Piatok

Polievka: Hŕstková so zeleninou 0,33 l (1)

  1. Vyprážaný rezeň s majonézovým šalátom 150 g (1,3)
  2. Kuracie kúsky v pizza bochníku (Kebab) 400 g (1,7)
  3. Tvarohovo-pudingový závin s hruškami 350 g (1,3,7)

       

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747

Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks.

Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní. Dobrú chuť!

 

 

 

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.